Installation av F-Secure Antivirus + Bankskydd

Funkar på mobil, dator & surfplatta

Skydd mot virus, spionprogram, skadliga webbplatser och online-bedrägerier.

Ett vanligt knep från bedragare är att få oss att installera program som ger dem kontroll över enheten. Med F-Secure förhindras obehörig åtkomst till banken när en utomstående är ansluten till datorn. Det avbryter misstänkta försök och varnar om potentiella bedragare. Dessutom kontrolleras om man är på den äkta sajten och inte en bluffsida.


  • Skyddar mot virus, spion- och gisslanprogram
  • Skyddar mot falska webbplatser – t ex om en webbplats låtsas vara din banksida
  • Varnar för misstänkta eller farliga webbplatser
  • Avbryter utomstående fjärranslutningar till din dator eller mobil vid besök på banksidor

  • 1 enhet: 490 kr årligen (Installation ingår på en enhet!)
  • 3 enheter: 690 kr årligen

Frågor & Svar:

Jag bor inte i trakterna. Kan ni installera skyddet genom Internet? Ja, oavsett var i världen du befinner dig kan vi med hjälp av fjärrsupport installera skyddet åt dig.

Blir jag 100% skyddat? Nej, däremot mycket mer skyddat med F-secure än utan! Säkerhet handlar om helheten och att minimera riskerna. Under installationen kommer du få många säkerhetstips av oss.

Jag använder ett gratisskydd – är det tillräckligt? Man kommer långt med ett bra gratisskydd. Dock har seriösa betalskydd mer resurser för att skapa bättre verktyg. T ex finns inte bankskyddet i något gratisskydd i dagsläget.

Kan jag komma in med datorn eller mobilen för att få skyddet installerad utan kostnad? Ja! Du betalar bara licenskostnaden och vi installerar skyddet på 1 enhet helt gratis. I samband med installationen gör vi även en snabb säkerhetsgenomgång och talar om eventuella problem.

Du hittar oss på Konsulthuset, Poppelgatan 3 i Motala.

Jag har ett annat skydd som är mycket dyrare. Hjälper ni mig att säga upp det? Ja, det gör vi utan kostnad.