Skaffa Antivirus

Beroende på vad du använder datorn till är du utsatt för lite olika risker, och antivirus-motala-vadstenaprecis som det finns bra och mindre bra vinterdäck till bilarna finns det bra och mindre bra Antivirus till datorerna!

Ska jag välja ett gratis-, eller betal-antivirus?

  • Välj gratis-antivirus: om du använder datorn lite, hämtar inte hem saker från nätet, öppnar inte okända mail, och surfar i princip bara till välkända sidor, t ex banken, försäkringskassan, lokaltidningen, osv.Listan på våra gratis favoritskydd hittar du här »
  • Välj betal-antivirus: om du har tonåringar som använder datorn, du surfar en del och hamnar på nya sajter, hämtar hem lite olika saker på nätet, öppnar en del bilagor på mailet, mm.

Viktigt att veta: Inget antivirus i världen ger dig ett 100-procentigt skydd, ett antivirus är bara en viktig del av den totala säkerheten. Sunt förnuft, vaksamhet och information är de bästa skydden.

Låt oss hjälpa dig med installation av skyddet i din dator:

Kostnad för installation av gratis-antivirus: 290 kr i engångskostnad. Vi tar bort och säger upp prenumerationen på eventuella gamla skydd, samt optimerar det nya virusskyddet för bästa prestanda/skydd.

Kostnad för installation av betal-antivirus: 450 kr i årlig kostnad.

Installationen görs på vårt kontor i centrala Motala, alt. genom fjärrsupport om du befinner dig på andra orter. Du kan även få hjälp på plats hos dig i Motala, Vadstena med omnejd, då tillkommer avgift för besöket.

Dataprovider – Poppelgatan 3 i Motala
Datorservice & IT-hjälp för hemmet & företaget
Ring & boka tid: 070 – 71 76 021

Följ oss gärna på Facebook för tips, nyheter och erbjudanden »