Dustin Expo 2013

Lördagen den 15 mars var Dustin Expot igång igen på annexet vid Globen. Vi var förstås på plats, för vem vill missa ’Nordens största IT-mässa’  (enligt Dustin själva), när man jobbar i IT-branschen.

Målet var att se det senaste inom data och hemelektronik, kanske lära sig något nytt om en kommande teknik/trend, mingla bland andra datanördar, och bara åka bort från Motala och ha lite kul!

Expot var som vanligt packad med folk men tyvärr inte så packad med senaste nytt som man hade hoppats.

På hemelektronik och tv-sidan var det rätt så fattigt med några nyheter eller extra coola apparater.  Däremot kändes som om varje projektor-tillverkare i världen var på plats och visade sina produkter. Projektorer är inte direkt lika sexiga som coola 3d-tv, så det blev inte några längre stop framför dessa montrar!

På datorsidan var inte heller några större nyheter, dock fullt med läckra tunna bärbara från Intel, Asus, mm. Det är faktiskt helt otroligt vilka prestandor lyckas få plats i så tunna datorer numera. Men, det kostar alltid som det smakar!

Någon trend som märktes tydligt under expot, och som vi tror kommer att dominera mycket inom snar framtid är alla möjliga apparater i ett hem som alla kommer att ’tala med varann’ och låta sig styras av oss från distans.

 


dustin-expo-2013-3